ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Συνέντευξη του Ν.Σοφιανού Μέλους του Π.Γ της Κ.Ε του ΚΚΕ.....στο Ρ/Φ Αθήνα 9,84

Το κρίσιμο ζήτημα είναι ότι το φάρμακο παραμένει φαρμάκι για την πλειοψηφία του λαού μας, από την πλευρά του κόστους, από την πλευρά που έχει σήμερα η λαϊκή οικογένεια όταν της συμβεί κάτι να έχει πρόσβαση στο φάρμακο, επεσήμανε, αναφορικά με την υπόθεση «Novartis» ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας 19 Φλεβάρη στο ρ/σ 9,84.
Πίσω από το σκάνδαλο της «Novartis» βρίσκεται ο πόλεμος των πολυεθνικών του κλάδου για τα μερίδια της αγοράς, για την προώθηση των προϊόντων τους, πρόσθεσε, τονίζοντας, ότι ως ΚΚΕ επιμένουμε ότι η ουσία αυτής της σκανδαλολογίας είναι η πολιτική που στηρίζει την επιχειρηματική λειτουργία και τον ρόλο των πολυεθνικών στον χώρο της υγείας, με μόνιμο θύμα την πλειοψηφία του λαού μας.
Δεν πρέπει να αλλάξει η ατζέντα με αφορμή τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς μπροστά μας έχουμε κρίσιμα θέματα, υπογράμμισε ο Νίκος Σοφιανός, αναφέροντας την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών από τις 21 Φλεβάρη, που όπως σημείωσε αφορούν τη σκληρή καθημερινότητα χιλιάδων συνανθρώπων μας. Επίσης, είναι σε εξέλιξη η τουρκική προκλητικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο και στην Κυπριακή ΑΟΖ. 

Ακόμα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι συζητήσεις που είναι ενταγμένες στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς στα Βαλκάνια για το Μακεδονικό. Συν ότι τρέχει μια αντιλαϊκή πολιτική, με δεκάδες μνημονιακούς νόμους και ρυθμίσεις που πλήττουν βίαια το λεηλατημένο εισόδημα του λαού μας. Γι' αυτό, κατέληξε ο Νίκος Σοφιανός, το ΚΚΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις που διοργανώνουν Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, Συνδικάτα και Σωματεία που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ, την Τετάρτη 21 Φλεβάρη ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις. Γι' αυτό καλεί το λαό σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΚΚΕ στο Σύνταγμα στις 27 Φλεβάρη, γι' αυτό τον καλεί να βγει ενεργά στον δρόμο του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου