ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Χαιρετισμός του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη....στην ΕΒΕΠ


ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Σάββα Χιονίδη
στο πλαίσιο της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας 2017

Φίλες και φίλοι,

Η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας είναι ένας θεσμός, ο οποίος διαχρονικά, λειτουργεί ως εκφραστής του Πιερικού επιχειρείν σηματοδοτώντας την ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, συνιστά ένα αποτελεσματικό εργαλείο – αντίδοτο στην παρατεταμένη οικονομική κρίση, που βιώνει η χώρα μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, η διοργάνωση της 8ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας – Κεντρικής Μακεδονίας, αναδεικνύει την αξία των προϊόντων του τόπου μας και θέτει στο επίκεντρο την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων της. Άλλωστε σε συνθήκες ανταγωνισμού, στην εποχή των ανοιχτών συνόρων και εμπορικών δρόμων, βασική προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η προώθηση της ποιότητας και της εξειδικευμένης γνώσης των επιχειρήσεών μας.

Στο Δήμο Κατερίνης, με κοινωνική υπευθυνότητα, με έμπρακτο ενδιαφέρον και με κάθε διαθέσιμο μέσο στηρίζουμε δυναμικές πρωτοβουλίες, οι οποίες ανοίγουν νέους ορίζοντες με πολλαπλά οφέλη για την πόλη μας, για την Ελλάδα της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

Με τα λόγια αυτά, καλωσορίζω τους συμμετέχοντες, τους πολυάριθμους επισκέπτες της Έκθεσης ευχόμενος από καρδιάς, καλή επιτυχία και καλή συνέχεια, σε αυτή τη γόνιμη συνεργασία των εμπλεκόμενων φορέων, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του επιχειρηματικού μας κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου