ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΣΥΝΟ)

Με έκπληξη και απογοήτευση πληροφορηθήκαμε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μείωση του επιδόματος ευθύνης που δίνεται στους προϊσταμένους των νοσηλευτικών μονάδων.
Η έκπληξη μας μετατράπηκε σε θυμηδία όμως όταν διαπιστώσαμε οτι στο εν λόγω νομοσχέδιο προβλέπεται η αύξηση του αντίστοιχου επιδόματος ευθύνης για τους προϊσταμένους διοικητικών υπηρεσιών.
Ενώ, λοιπόν, το επίδομα θέσης για όλους ανεξαιρέτως τους προϊσταμένους τμημάτων ορίζεται στο ποσό των 290 ΕΥΡΩ, δηλαδή αυξάνεται κατά 50 ΕΥΡΩ, ειδικώς για τους προϊσταμένους τμημάτων των Νοσηλευτικών Υπηρεσιών των Νοσοκομείων μειώνεται στο ποσό των 150 ΕΥΡΩ (μείωση 40%)! Δηλαδή, οι προϊστάμενοι των νοσηλευτικών τμημάτων όχι μόνο δεν χρήζουν μισθολογικής επιβράβευσης,αλλά τιμωρούνται κιόλας, κρινόμενοι προφανώς ως ανεπαρκείς, ώστε να απαιτείται ειδικώς γι’ αυτούς η μείωση του επιδόματος
Φαίνεται λοιπόν εκ των πραγμάτων οτι η κυβέρνηση θεωρεί το λειτούργημα του νοσηλευτή δευτερεύουσας σημασίας και νομίζει οτι η υγεία λειτουργεί με αυτόματο πιλότο!
Η τακτική αυτή του διαίρει και βασίλευε μπορεί να βολεύει κάποιους καρεκλοκένταυρους της κεντρικής εξουσίας προκαλεί όμως το αίσθημα δικαιοσύνης και ισονομίας όλων των υπολοίπων.
Δυστυχώς καταγράφεται άλλη μια κ(ε)νοτομία της πρώτης αριστερής κυβέρνησης χωρίς λογική ,ωφελιμότητα και αξιοκρατία που το μόνο το οποίο πετυχαίνει ειναι να ανοίξει τους ασκούς του Αιολου!!
Καλούμε τις κυρίες και τους κυρίους της κυβέρνησης να σοβαρευτούν ,να σταματήσουν τους ερασιτεχνικούς αυτοσχεδιασμούς και να σχεδιάσουν ΑΝ μπορούν μια πατρίδα με κανόνες που θα ισχύουν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ για ΟΛΟΥΣ!!!
Ίσως μόνο τότε να υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ.........


       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
      Μ. ΚΩΣΤΙΚΟΥ                                          Π. ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου