ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Όταν είσαι υπουργός ξεχνάς..... τις προσωπικές σου απόψεις

Την αντίθεσή της με τη δήλωση που έκανε ο Νίκος Φίλης για τη Γενοκτονία των Ποντίων εξέφρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.
"Η αναγνώριση της θυσίας των Ποντίων έχει την επίσημη σφραγίδα του ελληνικού κράτους με την απόφαση του κοινοβουλίου. Αυτή είναι και η θέση του ΣΥΡΙΖΑ διαχρονικά και αυτή είναι η θέση όλων των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν μπορούμε να ποινικοποιήσουμε τη γνώμη κάποιων όμως η δική μου γνώμη είναι ότι πράγματι ότι όταν είσαι υπουργός από τα χείλη σου πρέπει να βγαίνει μόνο η κυβερνητική θέση" είπε στο MEGA, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας "στον ενικό".
"Η κυβέρνηση έχει πολλά μέτωπα, δεν είναι δυνατόν να ανοίγονται ζητήματα εκεί που δεν υπάρχουν, γιατί το θέμα αυτό έχει κλείσει, είναι ξεκαθαρισμένο.
Όταν είσαι υπουργός ξεχνάς τις προσωπικές σου απόψεις, εκφράζεις τις κυβερνητικές θέσεις και τίποτα άλλο" τόνισε η κ. Αυλωνίτου, λέγοντας πως οι προσωπικές και επιστημονικές γνώμες ας συζητιούνται σε ημερίδες.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενη στον ξυλοδαρμό του Γιώργου Κουμουτσάκου έκανε λόγο για μια βίαια επίθεση που είναι καταδικαστέα από όλους και είπε πως φαίνεται ότι ήταν oργανωμένο σχέδιο. Ωστόσο, έκανε λόγο για δηλώσεις, όπως αυτή του Άδωνι Γεωργιάδη, που δυναμίτισαν την κατάσταση και επισήμανε: "Όταν φλερτάρεις με την ακροδεξιά κάποια στιγμή μπορεί να γίνεις και εσύ θύμα, γιατί ο φασισμός δεν έχει πρόσωπο".

Το είδαμεhttp://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου