ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Στο Gold Coast Greek Festival......Τα «έσπασε» ο Αυστραλός πρωθυπουργός

Τα «έσπασε» κυριολεκτικά και μεταφορικά ο Αυστραλός πρωθυπουργός σε μεγάλη εκδήλωση της ομογένειας.
Ο Μάλκολμ Τέρνμπουλ παρευρέθηκε στο ελληνικό γλέντι που οργάνωσε η ενορία Αγίας Άννας στο Γκολντ Κόουστ του Κουίνσλαντ, και καταχειροκροτήθηκε όταν άρχισε να σπάει πιάτα.
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του νέου πρωθυπουργού της Αυστραλίας σε ελληνική εκδήλωση ήταν παραπάνω από επιτυχημένη. «Οι Έλληνες επιφύλαξαν στον Μάλκολμ Τέρνμπουλ υποδοχή σούπερ σταρ» έγραψε η εφημερίδα «Gold Coast Bulletin», ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι περισσότερα από 20.000 άτομα παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ και στην πλειονότητά τους αποθέωσαν τον πρωθυπουργό.
Το Gold Coast Greek Festival είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εκδηλώσεις της ελληνικής ομογένειας. Διοργανώνεται κάθε χρόνο και προσφέρει στους επισκέπτες μια γερή δόση από Ελλάδα, συνδυάζοντας παραδοσιακές γεύσεις και ελληνική μουσική.
Φέτος πραγματοποιήθηκε στις 11 Οκτωβρίου και χαρακτηρίστηκε από την εμφάνιση- έκπληξη του κ. Τέρνμπουλ.
Ο Αυστραλός πρωθυπουργός δεν έκανε ένα τυπικό πέρασμα, αλλά κήρυξε την επίσημη έναρξη της ελληνικής γιορτής και έμεινε στον χώρο δύο ώρες.
Εκεί μίλησε με Ελληνόπουλα, φωτογραφήθηκε με ομογενείς, γεύτηκε αρνί στη σούβλα και στο… τσακίρ κέφι έσπασε πιάτα, παρέα με τον δήμαρχο Τομ Τέιτ! Μάλιστα, η σύντομη εναρκτήρια ομιλία του Τέρνμπουλ ήταν περισσότερο ένας ύμνος για την Ελλάδα και κυρίως για την οικογένεια, την οποία επαίνεσε για την οικονομική, την κοινωνική και την πολιτιστική συνεισφορά της στην Αυστραλία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου