ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Πιερίας: Ήρωες όπως ο Ν. Βότσης εμπνέουν με το παράδειγμά τους ακόμα και σήμερα

Την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στα πλαίσια των θεματικών ενοτήτων, παρουσία πολλών φίλων και συναγωνιστών του Κινήματος, που γέμισαν ασφυκτικά τα γραφεία της Τ.Ο. Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον συναγωνιστή Νικόλαο Χρυσομάλλη.
Ο συναγωνιστής ανέπτυξε την μεγάλη επιτυχία του Νικολάου Βότση για τον τορπιλισμό του τουρκικού θωρηκτού Φετχί-Μπουλέντ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης κατά τον Α’ Βαλκανικό Πόλεμο (18 Οκτωβρίου 1912).
Ενώ το εγχείρημα αυτό φαινόταν ακατόρθωτο, καθώς τα στενά του λιμανιού της Θεσσαλονίκης φυλάσσονταν από τις τούρκικες δυνάμεις, ο Νικόλαος Βότσης δεν δίστασε και κατάφερε με καίρια χτυπήματα να πλήξει το τεράστιο τουρκικό θωρηκτό, το οποίο κατέληξε στο βυθό του Θερμαϊκού.
«Στη μεγάλη εξόρμηση του Έθνους κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους», είπε χαρακτηριστικά ο ομιλητής «γράφτηκαν πολλές τέτοιες ηρωικές σελίδες.
 Εκείνοι οι ήρωες ελευθέρωσαν τη Μακεδονία και διπλασίασαν την Ελλάδα χύνοντας το αίμα τους, ενώ σήμερα κάποιοι απόλεμοι και αστράτευτοι πολιτικάντηδες είναι έτοιμοι να ξεπουλήσουν τα πάντα προκειμένου να κρατήσουν την καρέκλα τους.
Οι Έλληνες Εθνικιστές εμπνεόμαστε από το παράδειγμα των Ηρώων, όπως ο Βότσης και συνεχίζουμε τον Αγώνα τους για μια Ελεύθερη Ελλάδα.»
Ως είθισται στην λήξη κάθε ομιλίας, ανακρούστηκε ο Εθνικός Ύμνος και ο Ύμνος του Κινήματος.
Χρυσή Αυγή - Τ.Ο. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου