ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Στον Βόλο ....το Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας

To 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αγροτικής Οικονομίας με τίτλο «Νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και ανασυγκρότηση της αγροτικής οικονομίας» θα πραγματοποιηθεί στις 20-21 Οκτωβρίου 2016, στον Βόλο, και συγκεκριμένα στη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Εταιρία Αγροτικής Οικονομίας (ΕΤ.ΑΓΡ.Ο), η οποία αποτελεί επιστημονικό φορέα της χώρας ο οποίος ασχολείται με τα σύγχρονα ζητήματα, τις προκλήσεις και τις προοπτικές του Αγροτικού Τομέα, του κλάδου των Τροφίμων και της Αγροτικής Ανάπτυξης γενικότερα.
Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ανάδειξη των σύγχρονων ζητηµάτων της αγροτικής παραγωγής, η ανταλλαγή επιστηµονικών γνώσεων και απόψεων και η εξαγωγή τεκµηριωµένων προτάσεων που θα µπορούσαν ενδεχοµένως ν' αποτελέσουν το υπόβαθρο για τη χάραξη µιας νέας στρατηγικής για τον Αγροτικό Τοµέα της χώρας µας.
Μια στρατηγική που διαφαίνεται ότι είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ άλλοτε, καθώς η ανασυγκρότηση της Αγροτικής µας Οικονοµίας συνιστά µια από τις βασικές προϋποθέσεις για την επανεκκίνηση της Εθνικής µας Οικονοµίας. Οι εργασίες του Συνεδρίου θα επικεντρωθούν κυρίως στα εξής ζητήµατα.
Πρώτο,στην ανάλυση των επιπτώσεων της εφαρµογής της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στην Ελλάδα και την Ευρώπη, καθώς και στη διατύπωση τεκµηριωµένων προτάσεων για την αποτελεσµατικότερη αξιοποίηση της νέας ΚΑΠ.
Δεύτερο, θα αναδειχθούν τα σηµαντικότερα σύγχρονα ζητήµατα του Πρωτογενούς Τοµέα, όπως είναι η ανταγωνιστικότητα της πρωτογενούς παραγωγής και η αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας και καινοτοµίας, και η διασύνδεσή της µε την µεταποίηση και εµπορία των αγροτικών προϊόντων και τροφίµων.
Τρίτο, θα αναλυθούν θέµατα που αφορούν την ανασυγκρότηση του αγροτικού χώρου και την αειφορική διαχείριση του αγροτικού περιβάλλοντος, γενικότερα.
Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου, θα διοργανωθεί σειρά κοινών και παραλλήλων συνεδριών, καθώς και Στρογγυλών Τραπεζών. Οι επιστηµονικές εργασίες θα παρουσιαστούν από ειδικούς επιστήµονες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Οι συµµετέχοντες στις Στρογγυλές Τράπεζες θα είναι µέλη της επιστηµονικής κοινότητας, εκπρόσωποι των παραγωγικών φορέων της αγροτικής οικονοµίας, καθώς και στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της χώρας µας.
Το είδαμε: http://www.real.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου