ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Αποφυλακίζεται... η Βίκυ Σταμάτη

Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους η Βίκυ Σταμάτη. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων της άνοιξε την πόρτα της φυλακής μετά από 3 χρόνια κράτησης και 6 αιτήματα χωρίς αποτέλεσμα.
Ειδικότερα, η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου αποφυλακίζεται με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα, της αφαίρεσης διαβατηρίου, της υποχρεωτικής διαμονής στη διεύθυνση που δήλωσε στο δικαστήριο και της εγγυοδοσίας ύψους 50.000 ευρώ.
«Με άκρα επιείκια αποφάσισε το δικαστήριο και για τους όρους και για την εγγυοδοσία» είπε δεικτικά η πρόεδρος του Δικαστηρίου, προφανώς αναφερόμενη στο «κακό» προηγούμενο της κ. Σταμάτη όταν είχε αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο όπου νοσηλευόταν.
Ωστόσο οι δικηγόροι της Βίκυς Σταμάτη επέμειναν ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία να καταβληθούν άμεσα τα χρήματα της εγγύησης. Προς τούτο ζήτησαν προθεσμία δύο μηνών.
Η πρόταση της εισαγγελέως
Νωρίτερα η πρόταση της εισαγγελέως για εγγυοδοσία 70.000 ευρώ είχε προκαλέσει αντιδράσεις τόσο από τους συνηγόρους της όσο και από την ίδια που αποχώρησε κλαίγοντας.
Όπως είπε ο συνήγορος της Φραγκίσκος Ραγκούσης: «Βάλτε της όποιον όρο θέλετε εκτός από αυτόν. Αυτή τη στιγμή πένονται. Δεν έχουν να συντηρήσουν ούτε ο ένας τον άλλον. Δεν υπάρχει δυνατότητα να μαζέψουν ούτε τρία χιλιάρικα. Συντηρούνται στη φυλακή από 10-20 ευρώ που θα δώσουν φίλοι και συγγενείς. Είναι σαν να τη σταυρώνετε. Περιμένει πως και πως να πάει στο παιδί της. Βάλτε της ακόμα και κατ' οίκον περιορισμό».
«Θλιβερή παρέα οι Σημίτης - Β. Παπανδρέου - Γ. Παπαντωνίου»
Νωρίτερα, κατά τον σχολιασμό των μαρτυρικών καταθέσεων από τους δικηγόρους, ιδιαίτερα αιχμηρός ήταν ο συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Παγορόπουλος αναφερόμενος στις καταθέσεις των Κώστα Σημίτη, Βάσως Παπανδρέου και Γιάννου Παπαντωνίου.
«Η θλιβερή παρέα των τριών με την προσθήκη του Παρασκευά Αυγερινού, αυτοί που ανέτρεψαν τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, τόλμησαν -όχι ευθέως- να κατηγορήσουν τον Τσοχατζόπουλο για μίζες. Ο μεν Σημίτης όμως ξεχνά τους δικούς του Μαντέλη και Τσουκάτο ενώ η κ. Παπανδρέου ομολογεί στυγνά ότι είχε πολιτικό πρόβλημα με τον Άκη Τσοχατζόπουλο. Όσο δε για τον Γιάννο Παπαντωνίου, η αξιοπιστία του κρίνεται αφού είναι κατηγορούμενος.
Τέλος για τον Βενιζέλο κακώς κατηγόρησε τον Άκη ότι έριξε το ΠΑΣΟΚ αφού ο ίδιος ως πρόεδρος του κινήματος το έφτασε στο 4 τοις εκατό».
Το είδαμε: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου