ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Η Μακεδονία είναι Ελληνική....Καμμένος σε κανάλι της ΠΓΔΜ

Λάβρος κατά των Σκοπιανών ο Πάνος Καμμένος.
Προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την τελετή ορκωμοσίας, ρωτήθηκε από την ανταποκρίτρια του τηλεοπτικού σταθμού Kanal 5 της ΠΓΔΜ, αναφορικά με το μακεδονικό και τη σύνθετη ονομασία.
Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας τάχθηκε κατά της χρήσης του όρου "Μακεδονία" στην ονομασία των Σκοπίων προσθέτοντας με νόημα: «Για το όνομα θα πρέπει να μάθετε ότι θα πρέπει να σεβαστείτε την ιστορία της Μακεδονίας. Η Μακεδονία είναι ελληνική».
Στην ερώτηση της δημοσιογράφου Σάνιας Ρίστοβσκα, πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει διαφορετική άποψη και πως είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας, ο υπουργός Άμυνας -φανερά εκνευρισμένος- αρνήθηκε να απαντήσει.
 Στο μεταξύ, η θέση του κ.Καμένου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με αυτή του πρωθυπουργού κ.Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος επανειλημμένως έχει ταχθεί υπέρ σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις.

Каменос за Канал 5: Македонија е грчка

Το είδαμε:http://www.kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου