Με κείμενο στο facebook ο συνδικαλιστής της ένωσης συνοριακών Αττικής Νίκος Μπαλούρδος, απαντά στην προτροπή του Ούγγρου πρωθυπουργού προς την Ε.Ε. να «υπερασπιστεί» τα ευρωπαϊκά σύνορά της στην Ελλάδα, στέλνοντας συνοριοφύλακες στη χώρα μας, με το αιτιολογικό πως οι Έλληνες δε μπορούν να ελέγξουν τα σύνορά τους. Κε Ορμπαν η Ελλάδα τελευταία φορά που έκανε προσλήψεις συνοριακών φυλάκων ηταν το 2002!!! Η Ελλάδα στα τέλη των 90's είχε υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης οι οποίες ήταν αξιοζήλευτες από πλευράς προσωπικού κ εξοπλισμού, μάλιστα έδινε τα "φώτα" της σε γειτονικές χώρες που δεν είχαν αντίστοιχες υπηρεσίες.
Με το πέρασμα των χρονών όμως οι υπηρεσίες αυτές απαξιωθηκαν ,το προσωπικό γέρασε εξοπλισμός πάλιωσε η καταστράφηκε κ καμιά από τις κυβερνήσεις που πέρασε δεν προέβη σε ανανέωση προσωπικού κ εξοπλισμού!!!
Αποτέλεσμα λοιπόν της απαξίωσης των υπηρεσιών μας είναι να έρχεστε εσείς κ να μας κουνάτε το δάχτυλο, λέγοντας μας να κάνουμε εισαγωγή Ευρωπαίων συνοριακών φυλάκων γιατί δεν μπορούμε να φυλάμε τα σύνορα της Ε.Ε. κ ερωτώ
α) όταν θα φύγουν οι "εισαγόμενοι" ΣΦ τα σύνορα δεν θα είναι πάλι αφύλαχτα? Κ
β)γνωρίζετε ποσά ναυτικά μιλια είναι τα θαλάσσια σύνορα μας?
Φταίμε εμείς που δεν κάναμε ανανέωση αλλά εσείς φωνάζετε ΤΩΡΑ γιατί το μεταναστευτικό έγινε κ ΔΙΚΟ σας πρόβλημα.
Η πρόταση σας για εισαγωγή ΣΦ είναι πρόταση εντυπωσιασμού κ χωρίς ουσία...
Το είδαμε: http://www.bloko.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου