ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η Ζωή και ο Λαφαζάνης μου έτρωγαν το συκώτι

Με τον Προμηθέα παρομοίασε ο Αλέξης Τσίπρας τον εαυτό του σε συνομιλητές του και μαντέψτε ποιους έβαλε στη θέση του αετού που τρώει το συκώτι του δύστυχου τιτάνα: τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Η Ζωή και ο Παναγιώτης μου έτρωγαν το συκώτι. Αισθανόμουν σαν τον Προμηθέα Δεσμώτη", φέρεται να έχει σχολιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, σύμφωνα με δημοσίευμα στο οποίο μάλιστα τονίζεται ότι "ο παραλληλισμός έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο ομώνυμη τραγωδία του Αισχύλου αποτελεί μια από τις πιο συζητημένες παραστάσεις του καλοκαιριού.
Στο σημείωμα της παράστασης αναφέρεται: ο Προμηθέας κραυγάζει πως η αμφισβήτηση της εξουσίας είναι πάντα ένα ρήγμα και ότι γίνεται έτσι η πρώτη φωνή στην ανθρώπινη ιστορία που δηλώνει ευθαρσώς:
Είμαι ρεαλιστής γιατί ζητώ το αδύνατο.
Και το ζητώ χωρίς άλλο λόγο από τον εαυτό μου".
Κατά το δημοσίευμα, ο κ.Τσίπρας ζήτησε το αδύνατο από την Ευρώπη με έναν τρόπο όμως που αντί να τον κάνει ήρωα τον έριξε στην πεζότητα της αδύνατης συμβίωσης με τη κ.Κωνσταντοπούλου και τον κ.Λαφαζάνη.
Την ίδια στιγμή ο τέως πρωθυπουργός δηλώνει σε συνομιλητές του: "Περνάμε κρίση αμηχανίας αλλά στην τελική φάση τα πράγματα θα αλλάξουν" ενώ παραδέχεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ "βιώνει ένα τραυματικό σοκ διάσπασης".
Ωστόσο πιστεύει "ότι το κόμμα μετά τα νέα χαρακτηριστικά του θα είναι πιο συμβατό με την κοινωνία και τα θέλω της"

Το είδαμε: http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου