ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Το πρόγραμμα των συναυλιών στην 80η ΔΕΘ

Σε υπαίθρια συναυλιακή σκηνή θα μετατρέπεται κάθε βράδυ επί εννέα ημέρες ο χώρος του «τόξου» του διεθνούς εκθεσιακού κέντρου Θεσσαλονίκηςτης ΔΕΘ-Helexpo στο πλαίσιο της 80ής Διεθνούς Έκθεσης, αρχής γενομένης από τις 5 Σεπτεμβρίου.
 Από τις σημαντικότερες στιγμές του συναυλιακού προγράμματος θα είναι το αφιέρωμα στα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, με τον Γιώργο Νταλάρα και την Ελένη Βιτάλη στις 9 Σεπτεμβρίου.
 Η είσοδος σε όλες τις συναυλίες, που θα ξεκινούν στις 9.30 το βράδυ, θα γίνεται χωρίς επιπλέον κόστος, πέραν του εισιτηρίου εισόδου στη ΔΕΘ.
«Η ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με το "Κοσμοράδιο" φέρνει στη σκηνή της 80ης ΔΕΘ τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τους ONIRAMA, τον Stan, τους Vegas, τον Πάνο Κιάμο, τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Ελένη Φουρέιρα, τους Boys & Noise και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.
Παράλληλα, από κοινού με την εταιρεία ecopolis, ανεβάζει στη Θεσσαλονίκη τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Γιάννη Κότσιρα και τον Πάνο Μουζουράκη με την Πέννυ Μπαλτατζή», υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας ΔΕΘ-Helexpo AE.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναυλιών, που σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα, τόσο της νεολαίας όσο και των μεγαλύτερων ηλικιών, έχει ως εξής:
 Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τη μουσική γιορτή ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας.
Τη σκυτάλη παίρνει
την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός,
ενώ τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου θα ακολουθήσουν οι ONIRAMA, ο Stan και οι Vegas.
 Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου σειρά έχουν ο Πάνος Μουζουράκης και η Πέννυ Μπαλτατζή.
Με μια συναυλία αφιέρωμα στα 90 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη ανεβαίνουν
 την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της 80ης ΔΕΘ οι Γιώργος Νταλάρας και Ελένη Βιτάλη, σε ένα νοσταλγικό ταξίδι στο έργο του μεγάλου μας συνθέτη.
Την Πέμπτη 10 του μηνός ο Πάνος Κιάμος υπόσχεται μια αυθεντική λαϊκή βραδιά, ενώ την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου τον διαδέχεται επί σκηνής ο Γιώργος Μαζωνάκης.
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στη σκηνή της 80ης ΔΕΘ θα ανέβουν οι Ελένη Φουρέιρα και Boys & Noise, ενώ το συναυλιακό πρόγραμμα θα κλείσει την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Το είδαμε: http://www.seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου