ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Γιατί .....κύριε Τσίπρα;

Στις 27/12/1945 η Ελλάδα καταβάλει ως ιδρυτικό μέλος το αστρονομικό ποσό για την εποχή εκείνη των σαράντα εκατομμυρίων δολαρίων.
Είναι δηλαδή ανάμεσα στις σαράντα χώρες που ιδρύουν με την συμφωνία του Bretton woods την παγκόσμια τράπεζα και το Δ.Ν.Τ για να υπάρχει νομισματική σταθερότητα διά του αντικρύσματος σε αξία νομιμασμάτων και σε χρυσό .
Στις 2/4/1966 η χώρα μας καταβάλει επίσης αλλά σαράντα εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να ενισχύσει τα κέρδη της. Το μεγαλύτερο μέρος του ποσού καταβάλλεται σε χρυσό κάτι που αυξάνει κατακόρυφα την αξία του ποσού που δώσαμε διότι από τότε μέχρι σήμερα η αξία του χρυσού πολλαπλασιάστηκε.
Σκοπός αυτής της δημιουργίας είναι ο δανεισμός των χωρών με επιτόκιο 0.15 οπότε έχουν ανάγκη για να αποφύγουν έτσι τα ληστρικά επιτόκια των τραπεζών.
Να σημειωθεί ότι η χώρα μας ήταν ανάμεσα στις σαράντα χώρες ενώ σήμερα οι χώρες έχουν γίνει 180.
Άρα ο δανεισμός της χώρας μας με το ληστρικο επιτόκιο 2.20 ανά έτος είναι παράνομος βάσει της συμφωνίας.
Αυτά τα χρήματα μας τι έγινα κύριε πρωθυπουργέ και κύριε υπουργέ των οικονομικών;
Μπορείτε να μας απαντήσετε; Εσείς με τον Διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος γνωρίζετε τους αριθμόυς λογαριασμών της χώρας μας στο Δ.Ν.Τ αλλα και πόσα χρήματα δικά μας υπάρχουν εκεί οπότε κάθε μέρα που περνά και δεν κάνετε κάτι ειναι εναντίον της χώρας μας.Αυτό το αναφέρουμε διότι τα 700 εκατομύρια που δήθεν βρέθηκαν σε ξεχασμένο λογαριασμό και εξ αυτών πληρώθηκε η τελευταία δόση στο Δ.Ν.Τ μάθαμε ότι ήταν από τόκους και τα κέρδη από τα κεφάλαια μας τα οποία λειτούργησαν ως μηχανισμός ασφαλείας σε περίπτωση που δεν μπορούσαμε να αποπληρώσουμε το χρέος μας.
Γιατί κύριε πρωθυπουργέ δε έχετε κάνει προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο ακόμα για τα παράνομα επιτόκια;
Γιατί δεν λέτε την αλήθεια στον Ελληνικό λαό;
Τι σας δεσμεύει;
 Γιατί δεν ζητάτε από το Δ.Ν.Τ να μας επιστραφεί το ποσό που τους δώσαμε με τους νόμιμους τόκους από το 1945 μέχρι και σήμερα;

Το είδαμε: http://hellasvoiceradiotv.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου