Με τσακπινιά και χάρη που μόνο εκείνες διαθέτουν, διαγωνίστηκαν στους δρόμους της Πιερίας και με την γοητεία τους κέρδισαν τον θαυμασμό όλων .Ο λόγος για τις 45 καλλονές, τα μοναδικά συλλεκτικά αυτοκίνητα, που διαγωνίστηκαν για την 1η θέση στο 4ο Ράλλυ Ολύμπου, ανάμεσα στους φημισμένους και μοναδικούς τουριστικούς προορισμούς της Πιερίας.ο περασμένο Σάββατοκύριακο οι λάτρεις του κλασσικού αυτοκινήτου, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν απο κοντά τις “κυρίες” της παλιάς εποχής.
Μοναδικά συλλεκτικά κομμάτια σε έναν μοναδικό ρόλο εντυπωσιασμού και γοητείας επιδώθηκαν με επιτυχία στο μεγάλο αθλητικό γεγονός που πραγματοποίησαν απο κοινού οι διοργανωτές Ε.Ο.Ο.Ε,
και Σ.Ι.Α.Β.Ε, ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Απόστολος Λάγιος, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Σκοτίνας και η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και Ενοικιαζομένων Δωματίων Παραλίας.
Το ιστορικό 4ο ράλλυ κλασσικού αυτοκινήτου, που έγινε θεσμός στην Πιερία, κέντρισε με επάξιο τρόπο το ενδιαφέρον των φίλων του παλιού αυτοκινήτου με συμμετοχές απο όλη την Ελλάδα(Κρήτη, Χαλκίδα, Βόλο, Δράμα, Σέρρες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη), κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η εκκίνηση δόθηκε από τη Παραλία Κατερίνης με θεαματικές – δέλεαρ διαδρομές για τους οδηγούς, στους μαγευτικούς προορισμούς του Ολύμπου και τερματισμό πάλι πίσω στην Παραλία Κατερίνης. Σε δηλώσεις τους ο οδηγός απο την Κρήτη δήλωσε μεταξύ άλλων στους makedonesnews: “ήταν μια καταπληκτική διαδρομή με υπέροχα τοπία, όπως ο Ολυμπος, το Δίον.
Η Πιερία έχει πανέμορφη θάλασσα και θεωρώ πως είναι ευλογημένος τόπος.
Όσο για τη διοργάνωση ήταν καταπληκτική, ήταν άψογη και εύχομαι να γίνει και του χρόνου, με περισσότερες συμμετοχές, για να επισκεφθούμε ξανά την Πιερία”. Μοναδικό ρόλο στη διεξαγωγή της διαδρομής, έπαιξε ο συνοδηγός της Wolksvagen Νο 9 Τσαούσης Απόστολος απο τον Βόλο.
Με δύναμη ψυχής που θα ζήλευε ο καθένας μας, έδινε θάρρος και οδηγίες στον οδηγό της Wolksvagen, προκειμένου να ανταπεξέλθει με ασφάλεια στις απαιτήσεις του διαγωνισμού : “Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω ως συνοδηγός σε ράλυ και πραγματικά είναι μια μοναδική εμπειρία. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους έφεραν εις πέρας αυτό το εγχείρημα.
Όσο για τα τοπία της Πιερίας, τι να πω… είμαι καταενθουσιασμένος.
Εύχομαι και του χρόνου να ξαναγίνει το ράλυ εδώ στην Πιερία για να έχουμε για ακόμη μια φορά την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον νομό σας”.Την εκδήλωση πλαισίωσαν πλήθος κόσμου απο την Πιερία και όχι μόνο, αλλα και τουρίστες που δεν σταματούσαν να φωτογραφίζουν τόσο τις “κυρίες” όσο και τους διαγωνιζόμενους.
Μεταξύ άλλων, την τελετή λήξης παρακολούθησαν, ο αγαπημένος σε όλους Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης & Πλαταμώνα Γεώργιος, ο Λιμενάρχης Παραλίας κ. Δημήτρης Χριστοδούλου και εκ μέρους της Τροχαίας η κ. Γκουτζίκα.
Σε όλους τους διοργανωτές αλλά και συμμετέχοντες δώθηκαν αναμνηστικές πλακέτες, καθώς και σε εκείνους που με το δικό τους τρόπο έβαλαν το λιθαράκι για την άρτια διεξαγωγή του ράλυ.Σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα στην Γενική κατηγορία πρώτευσαν οι: Διομήδης Οικονομίδης με Wolksvagen, Nίκος Λαμπρόπουλος με BMW 2002 gti και τρίτος ο Γιώργος Αδάμος με Triumf Nk3 (μέλος της Σ.Ι.Α.Β.Ε.).
Στην κατηγορία G πρώτος τερμάτισε ο Χρήστος Δουλγκέρης με Alfa Romeo Αlfasud, δεύτερος ο Αγγελος Βούλτσιος , με DSV Citroen και τρίτος ο Ορέστης Πετσαλάκης με Matra Baghira.
Tέλος, στην ειδική κατηγορία βραβεύτηκε ο Χρήστος Τσιρμπουλής απο την Κατερίνη με την Porche.
Διοργανωτές και συμμετέχοντες ανανέωσαν το επόμενο ραντεβού τους για το 2016, ικανοποιημένοι από την επιτυχία της φετινής



Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου