ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Παρουσίαση βιβλίου....Ειρήνης Καμπερίδου

Το Λύκειο Ελληνίδων Κατερίνης παρουσίασε την Κυριακή 1 Μαρτίου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης το βιβλίο της Κατερινιώτισσας συγγραφέως κ.
 
Την παρουσίαση έκανε με ιδιαίτερη γλαφυρότητα η κα Πηνελόπη Τζιώκα - Ευαγγέλου, διδάκτωρ φιλοσοφίας και σχολική σύμβουλος φιλολόγων, της οποίας το σχόλιο παραθέτουμε: "Εύλογα θα ρωτούσε κανείς γιατί θα είχε ενδιαφέρον για τον σημερινό αναγνώστη, άνδρα και γυναίκα. Προσωπικά καταθέτω ότι πέρα από την επιστημονική εγκυρότητα και σπουδαιότητά του για κοινωνιολόγους, ιστορικούς, εθνολόγους, ανθρωπολόγους, πολιτικούς επιστήμονες κλπ. , το βιβλίο είναι σημαντικό, γιατί μέσα από το πλούσιο υλικό του δείχνει πώς τρεις ορίζουσες της ανθρώπινης και ιστορικής πραγματικότητας, ο έρωτας, η εξουσία και ο πόλεμος, συνδέονται, αλληλεοξαρτώνται, αλληλεπιδρούν, παράγουν θεσμούς και καθορίζουν τη ζωή των ανθρώπων, γυναικών και αντρών."

Ειρήνης Καμπερίδου "Επιτέλους, Αναπνέω Ελεύθερη! Γυναικείες Μαρτυρίες".
Επίσης, διάβασε αποσπάσματα του βιβλίου  η  ηθοποιός  κα Κατερίνα  Παρλίτση, η οποία κατάφερε να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του ακροατηρίου.
 
Η συγγραφέας με ιδιαίτερη συγκίνηση και αναφορά στους δικούς της ανθρώπους στην Κατερίνη ανέλυσε παραστατικά αρκετά κομμάτια του βιβλίου, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον των παρισταμένων για την ανάγνωση του.
Τό είδαμε: www.olympiobima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου