ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Χορήγηση Υποτροφίας Ύψους 5.000 ευρώ από το Κληροδότημα Ι. Αποστολίδη.......Απένειμε ο Αντιδήμαρχος Σερρών

Χορήγηση υποτροφίας ύψους 5.000 ευρώ από το κληροδότημα Ι. Αποστολίδη
απένειμε ο Αντιδήμαρχος Σερρών Ηλίας Γκότσης σε Σερραίο φοιτητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Έπαινο και χορήγηση υποτροφίας από το κληροδότημα Ι. Αποστολίδη, απένειμε ο Αντιδήμαρχος Σερρών Ηλίας Γκότσης στον Σερραίο φοιτητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΟΔΕ) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Αλέξανδρο Αλτηπαρμάκη το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018.

Με την 295/2018 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών επικυρώθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ για την χορήγηση υποτροφίας από το κληροδότημα Ι. Αποστολίδη, όπως αυτό ορίστηκε με το πρακτικό της Επιτροπής Χορήγησης της υποτροφίας στις 26 Μαρτίου 2018.

Την Επιτροπή Χορήγησης της υποτροφίας αποτελούν ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεόδωρος Αραμπατζής και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών Κώστας Τενεκετζής.

Κατά την απονομή ο Αντιδήμαρχος Σερρών συνεχάρη τον Σερραίο φοιτητή για την επιτυχία του, του ευχήθηκε να διαπρέψει στην επιστήμη του, τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή υλοποίησε τον όρο της διαθήκης του Ι. Αποστολίδη, να διατίθεται κάθε χρόνο στους άρρενες δημότες Σερρών και Νέου Σκοπού , ποσό για την χρηματοδότηση των σπουδών τους προκειμένου να τους βοηθάει στην επίτευξη των στόχων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου