ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Ο Δήμαρχος Ιεράπετρας.......σε Ρίζα, Γδόχια και Καρύδι

Τις τοπικές κοινότητες Ρίζας και Γδοχίων, καθώς και τον οικισμό του Καρυδίου επισκέφτηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Κατά τη διάρκεια των εν λόγω επισκέψεων ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους κατοίκους, βρέθηκε σε σημεία που γίνονται έργα και σε άλλα που χρήζουν παρέμβασης και ενημερώθηκε από τους προέδρους κ. Μανώλη Αλεξάκη και κ. Γιάννη Δασκαλάκη για τα προβλήματα και τις ανάγκες των περιοχών.

Ειδικότερα, στην Τοπική Κοινότητα Γδοχίων ο Δήμαρχος πραγματοποίησε επίσκεψη στο σημείο όπου εκτελείται ένα τεχνικό έργο αποκατάστασης της υδροδότησης του χωριού από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και επιπλέον εκτελούνται για δεύτερη φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα εργασίες συντήρησης και επισκευής της γεώτρησης άρδευσης η οποία αρδεύει την ευρύτερη περιοχή των Γδοχίων.

Στην τοπική Κοινότητα Ρίζας ο Δήμαρχος μαζί με τον κ. Αλεξάκη συζήτησαν για την αναγκαιότητα ύπαρξης κατάλληλου χώρου για τη στέγαση των υπηρεσιών της τοπικής κοινότητας καθώς και δύο ιατρείων για τους οικισμούς. Επιπλέον, συζητήθηκε μεταξύ άλλων η κατασκευή δύο νέων δεξαμενών που θα καλύψουν τις ανάγκες άρδευσης της τοπικής κοινότητας.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος επισκέφτηκε το Καρύδι όπου επιθεώρησε την κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας και ενημερώθηκε για τις τοπικές υδρευτικές και αρδευτικές ανάγκες.

Ο κ. Καλαντζάκης αφού ευχαρίστησε τους κυρίους Αλεξάκη και Δασκαλάκη για την άψογη συνεργασία στην κατεύθυνση της επίλυσης προβλημάτων και την προώθηση αναγκαίων έργων για τις περιοχές τόνισε:

«Είμαστε συνεχώς δίπλα στους δημότες των τοπικών κοινοτήτων των δυτικών χωριών ακούγοντας τις ανάγκες τους και παρεμβαίνοντας έγκαιρα με στόχο την άμεση ικανοποίησή τους.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα των περιοχών η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει ήδη δρομολογήσει μελέτες που βρίσκονται στο τελικό στάδιο για έργα που μετά τη χρηματοδότηση και υλοποίησή τους θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα των προέδρων.

Η ομαλή συνεργασία με τους Προέδρους των δύο τοπικών κοινοτήτων αποτελεί τη σημαντικότερη προϋπόθεση για την ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων αλλά και την υλοποίηση των απαραίτητων έργων και στις δύο τοπικές κοινότητες της Ρίζας και των Γδοχίων. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου