ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας.....Προσφορά τροφίμων στις Κοινωνικές Δομές της Μητρόπολης Κίτρους και στους πυρόπληκτους

Τρόφιμα για την κάλυψη των κοινωνικών αναγκών της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος και των πυρόπληκτων της Αττικής , προσέφερε η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας, στο πλαίσιο της κοινωνικής της δραστηριότητας. Τα τρόφιμα συγκεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. από τα μέλη του κόμματος, καθώς και επιχειρηματίες της Πιερίας. 

Οι «σακούλες αγάπης» παραδόθηκαν στις εγκαταστάσεις της Μητρόπολης στο Σβορώνο από τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Γιάννη Κουρινιώτη, τον Βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο, τον Αντιπ[ρόεδρο Θανάση Μπαρμπαγεωργόπουλο, την Υπ. Γυναικείων Θεμάτων Ρούλα Βαβατσούλα, το μέλος Κική Καραγιαννίδου και το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. Θανάση Λιακόπουλο, Τα τρόφιμα παρέλαβε ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Πουλατσίδης, υπεύθυνος της κοινωνικής-φιλανθρωπικής δομής Καθημερινών Συσσιτίων της Ιεράς μας Μητροπόλεως «Άρτος ο Επιούσιος». Τα προϊόντα που προσέφερε η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του προγράμματος φιλοξενίας παιδιών από ομόδοξες χώρες που υλοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

Το φετινό καλοκαίρι φιλοξενούνται 600 συνολικά παιδιά από την Ουκρανία, την Παλαιστίνη, τη Σερβία, την Πολωνία, τη Ρωσία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. 
Τα περισσότερα παιδιά προέρχονται από χώρες που βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση όπως η Παλαιστίνη, η Ουκρανία, η Βοσνία και βιώνουν καθημερινά δύσκολες συνθήκες, όπως παραμέληση, εκτοπισμό, κακοποίηση, αποκλεισμό, εγκατάλειψη, καθώς και από άπορες οικογένειες ή χωρίς γονείς που θα τους δοθεί η ευκαιρία να απολαύσουν στην Πιερία στιγμές απόλυτης χαράς, ξεγνοιασιάς. παιχνιδιού στον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και πνευματικά βιώματα που θα αποτελέσουν σημαντικό εφόδιο στη ζωή τους. 
Επίσης, τρόφιμα θα διατεθούν στο πρόγραμμα φιλοξενίας παιδιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, από όλο το Νομό Πιερίας στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Ρητίνης. Υπολογίζεται ότι πάνω από 500 παιδιά θα φιλοξενηθούν στο Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου, αποκομίζοντας πλούσιες πνευματικές εμπειρίες. 
Επίσης, τα τρόφιμα που προσέφερε η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας θα καλύψουν τις ανάγκες και των υπολοίπων φιλανθρωπικών δομών της Ιεράς μας Μητροπόλεως , όπως το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Ο Τροφοδότης» και τα Καθημερινά Συσσίτια «Άρτος ο Επιούσιος». Τέλος, μέρος των τροφίμων θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών των πυρόπληκτων της Αττικής, μέσω της εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου