ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Συνελήφθησαν 3 άτομα στις Σέρρες για διακίνηση ηρωίνης

Κατασχέθηκαν 4 συσκευασίες με 760 γραμμάρια ηρωίνης που εισήγαγαν από τη Βουλγαρία με σκοπό τη διακίνηση

Συνελήφθησαν προχθές (29 Μαΐου 2018) σε περιοχές των Σερρών, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα, 3 άτομα που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ηρωίνης.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Βουλγαρίας ηλικίας 53 και 37 ετών, καθώς και 32χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Προμαχώνα σε στοχευμένο έλεγχο που πραγματοποίησαν σε όχημα που οδηγούσε ο 37χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διαπιστώθηκε να έχει εισάγει και να μεταφέρει επιμελώς κρυμμένες, 4 συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 760 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, προέκυψε ότι ο 37χρονος παρέλαβε νωρίτερα τις συσκευασίες ηρωίνης στη Βουλγαρία από τον 53χρονο ομοεθνή του, οι οποίες προορίζονταν για τον 32χρονο με σκοπό τη διακίνηση.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα σε περιοχές των Σερρών και συνελήφθησαν, ενώ σε έρευνα της οικίας του 32χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά τρία οχήματα και 6 κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δραστηριότητά τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.


2018

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου