ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

25ο Διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού Δημοτικών Σχολείων 2018 Χαιδαιρίου......στη Μνήμη του Ναπολέοντα Σουκατζίδη

Για μία ακόμα χρονιά, θα πραγματοποιηθεί το Διήμερο Κλασσικού Αθλητισμού, ένα αθλητικό ραντεβού, που η πλατιά αποδοχή του κόσμου το έχει καταστήσει θεσμό στην κοινωνική ζωή της πόλης μας. 

Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα από το συνολικό ετήσιο σχεδιασμό αντίστοιχων αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με την πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δίνουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούν μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας, να αντλήσουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, το στοιχείο του συναγωνισμού, να αγαπήσουν τον κλασσικό αθλητισμό γενικότερα.

ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ 2 & 3 ΜΑΪΟΥ 2018

1ο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ’ Σεπτεμβρίου)

Ο αθλητισμός αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, διότι η σωματική άσκηση και άθληση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ανάπτυξης και διάπλασης του παιδιού, του εφήβου, του νέου. Συμβάλει στην εκπαίδευση και εξέλιξη των ικανοτήτων του ανθρώπου, είναι βασικός πυλώνας στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του νέου, έχει σαν αποτέλεσμα την ισορροπημένη ψυχική και σωματική υγεία. 
Για αυτό πρέπει να αποτελεί δικαίωμα για όλους!

Οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του ήρωα αγωνιστή Ναπολέοντα Σουκατζίδη «που εκτελέστηκε από τους Ναζί την 1η Μαΐου του 1944»

Κατηγορίες:

Mαθητές-τριες Α’ τάξεων Δ.Σ

Mαθητές-τριες Β’ τάξεων Δ.Σ.

Mαθητές-τριες Γ ’ & Δ’ τάξεων Δ.Σ.

Mαθητές-τριες Ε’ & ΣΤ’ τάξεων Δ.Σ

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου