ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Ο Δήμος Σερρών βραβεύτηκε.....για την “ Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας 2017”

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης την Τετάρτη 30-5-2018 συμμετείχε στην τελετή βράβευσης των ελληνικών συμμετοχών στην εκστρατεία για την “Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας 2017”

που πραγματοποιήθηκε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Η Βιώσιμη Κινητικότητα έχει ως στόχο την μετακίνηση των πολιτών με τρόπους που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον, τώρα και στο μέλλον, τρόποι όπως η μετακίνηση με τα πόδια, με ποδήλατο, με τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Στην εκστρατεία για την Ευρωπαική Εβδομάδα Κινητικότητας 2017 συμμετείχαν από την Ελλάδα 87 Δήμοι και βραβεύτηκαν 10 Δήμοι.

Το βραβείο για τον Δήμο Σερρών απονεμήθηκε στον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη από τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Πατρίκιο.

Ο Δήμαρχος Σερρών κατά την παραλαβή του βραβείου στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε την υπεύθυνη του προγράμματος κ. Μίκηκη Φωτεινή, είπε ότι ο Δήμος Σερρών επενδύει σε υποδομές βιώσιμης κινητικότητας με αναπλάσεις, βιοκλιματικές αναβαθμίσεις, πεζοδρομήσεις, ποδηλατοδρόμους κ.α που συνιστούν ένα αναβαθμισμένο αστικό περιβάλλον για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Ο Δήμος Σερρών κατέληξε ο κ. Αγγελίδης, συνεχίζει την προσπάθεια για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου