ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Τρέχω για την Κατερίνη....Εγγραφές

ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
29-09-2017

ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ


Συνεχίζονται έως την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου και ώρα 14:00, οι εγγραφές στον αγώνα δρόμου «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ». Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στην εκκίνηση αναμένεται να βρεθεί αριθμός ρεκόρ δρομέων, συγκριτικά με τις εγγραφές, που έγιναν πέρυσι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής (ατομικές και ομαδικές) γίνονται μέσω των επίσημων ιστοσελίδων της διοργάνωσης http://timing4s.com/ev/katerini20171008/  www.katerini.gr
www.katerinirun.gr,  www.zeusrunnersclub.gr,  καθώς και στο επισυναπτόμενο link: http://timing4s.com/reg/inde.php?race=katerini

Παράλληλα, τη Δευτέρα 02 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 μ., θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των εμπλεκομένων φορέων & συλλόγων στο Δημαρχείο Κατερίνης, προκειμένου να συζητηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, που αφορούν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
Όπως είναι γνωστό, η μεγάλη αθλητική – πολιτιστική γιορτή, διοργανώνεται την Κυριακή 08 Οκτωβρίου, και ώρα 11:00 π.μ., με αφετηρία το Πλατανόδασος της Νεοκαισάρειας και τερματισμό την Πλατεία Ελευθερίας, από τον Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού (ΟΠΠΑΠ),  του Δήμου Κατερίνης, τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες που αφορούν τον αγώνα μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 2351047445 (Γραφείο Τύπου - Νικηφόρος Γκόλτσιος), (Ο.Π.Π.Α.Π.: Γιώργος Μίχος), καθώς και στον πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», Αλέξανδρο Πούλιο, τηλ. Επικοινωνίας: 6976692445.

Για πληροφορίες, που αφορούν τις ομαδικές συμμετοχές μπορείτε να απευθύνεστε, στον Ευάγγελο Γερομιχαλό (Αντιπρόεδρο  Δ.Σ. ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ»), τηλέφωνο: 6977 753 739.

Επίσης, για διευκρινίσεις – πληροφορίες  στο email: oppapkaterinis@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου