ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ: Μαρία Αλεξόγλου - Να το σώσεις δε μπορείς



Η Μαρία Αλεξόγλου είναι μία εκπληκτική  λαϊκή φωνή, με ιδιαίτερη  χροιά που κερδίζει  τις εντυπώσεις σε κάθε της εμφάνιση. Σήμερα νιώθοντας έτοιμη όσο ποτέ καταθέτει την πρώτη της μουσική πρόταση στο ελληνικό τραγούδι.
Είναι μια πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, που μας εκπλήσσει ευχάριστα  με το νέο  τραγούδι της “Να το σώσεις δε μπορείς” ένα κομμάτι που σίγουρα θα αγκαλιάσει ο κόσμος, αφού έχει δείξει εξαιρετικό ενδιαφέρον για την ίδια τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Μελωδική και συγχρόνως ξεσηκωτική είναι έτοιμη να ενταχθεί στις play list των ραδιοφωνικών σταθμών. Τους στίχους υπογράφει η Ρένα Καμάρη ενώ την μουσική ο Δημήτρης Δέκος που είναι μαέστρος του Νίκου  Βέρτη που όπως λέει και η ίδια η Μαρία είναι μεγάλη μου τιμή που για το ξεκίνημα μου έχω δίπλα μου τόσο σημαντικούς ανθρώπους στο χώρο του τραγουδιού.
Να το σώσεις δε μπορείς” τραγούδι που θα αγαπήσετε με το πρώτο άκουσμα και θα πάρει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας

H  Μαρία Αλεξόγλου είναι από τα νέα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να μας κερδίσει με την φωνή της και τα τραγούδια της, Αναζητήστε την στις ζωντανές της εμφανίσεις και απολαύστε μια πολλά υποσχόμενη νέα φωνή. Που ήδη έχει  προκαλέσει  αίσθηση με της εμφανίσεις της στην νέα της μουσική στέγη στο Frangelico,της λεωφόρου ποσειδώνος.

Επιμέλεια Παραγωγής:MAX Music Industry
Δυναμώστε την ένταση στα ηχεία σας και ακούστε το δυνατά !!

Δείτε στο ΥouΤube το video clip στο  link


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου