ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Χρήστος Ανδρουλάκης



Τι να πει κανείς για αυτή την φωνή... γράφω τον τίτλο και σκέφτομαι.. δίπλα από το Χρήστος Ανδρουλάκης να βάλω μια παύλα (-) και να γράψω φωνάρα... μετά ήθελα να το διορθώσω με το ψυχάρα, το καλλιτεχνάρα... ότι και να πω είναι λίγο... γι' αυτό και δεν θα πω κάτι... θα το αφήσω σε εσάς να αποφασίσετε το πως μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει αυτό το πλάσμα...

Ο Χρήστος Ανδρουλάκης γεννήθηκε στην Κατερίνη και μεγάλωσε στα Χανιά. Από παιδί λάτρεψε το τραγούδι και σε πολύ νεαρή ηλικία κάνει τα πρώτα του βήματα στις πίστες της Θεσσαλονίκης, κερδίζοντας το κοινό της με την εξαιρετική χροιά του. Στην πορεία της καριέρας του εμφανίζεται σε πολλά γνωστά μαγαζιά της Αθήνας και Θεσσαλονίκης και με συνεργασίες σταθμούς και με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής.
Έχει 3 προσωπικά άλμπουμ στα οποία συνεργάστηκε με πολύ αξιόλογους δημιουργούς όπως ο Αργύρης Αράπης, Μιχάλης Τουρατζίδης, Γιάννης Μαλλιάς, Γιώργος Τσοπάνης... κ.α.

Αυτό το διάστημα ο Χρήστος μας δίνει την δική του έκδοση του τραγουδιού "Σ' αγαπώ και σε λατρεύω (όμορφο μελαχρινό)" το οποίο μπορείτε να απολαύσετε εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου