ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Οι αρνητές διεθνών εγκλημάτων νομιμοποιούν.... την επανάληψή τους

Σκληρή κριτική για τις δηλώσεις του υπ. Παιδείας
Ζωή κατά Φίλη: Οι αρνητές διεθνών εγκλημάτων νομιμοποιούν την επανάληψή τους,
Ο Χίτλερ κόμπαζε το 1939.
«Τελικά οι αντιναζιστικές κορώνες Φίλη ήταν μικροπολιτικής κατανάλωσης. Δεν μπορεί να μάχεσαι το φασισμό και να απομειώνεις τη γενοκτονία», επεσήμανε Με νέα αιχμηρά σχόλια στο twitter αντέδρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σχετικά με τη γενοκτονία των Ποντίων.
Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι «οι αρνητές διεθνών εγκλημάτων νομιμοποιούν την επανάληψή τους», παραθέτοντας το παράδειγμα του Χίλτερ. «Ο Χίτλερ κόμπαζε το 1939: "ποιος θυμάται σήμερα τη γενοκτονία των Αρμενίων;», έγραψε.
Η κυρία Κωνσταντοποούλου σημείωσε «Η Αριστερά ιστορικά αντιπάλεψε τη λήθη κ τη διαστρέβλωση και υπερασπίστηκε το δικαίωμα των λαών στην ειρήνη, με αλήθεια κ δικαιοσύνη».
«Η άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων, όπως η άρνηση κάθε διεθνούς εγκλήματος και η "επιμέτρηση" της φρίκης, προσβάλλει τα θύματα κ τη μνήμη», έγραψε.
Κλείνοντας η πρώην πρόεδρος της Βουλής τις αναρτήσεις της στο twitter για το θέμα σημείωσε: «Τελικά οι αντιναζιστικές κορώνες Φίλη ήταν μικροπολιτικής κατανάλωσης. Δεν μπορεί να μάχεσαι το φασισμό κ να απομειώνεις τη γενοκτονία».
Το είδαμε: http://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου