ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

Κάλεσμα σε απεργιακές...κινητοποιήσεις

Συνάδελφοι του κλάδου, άνεργοι. Η θα σκύψουμε το κεφάλι και θα παραδοθούμε στις ορέξεις – αξιώσεις των καπιταλιστών, μεγαλοεργοδοτών, την Ε.Ε. Η θα οργανωθούμε ταξικά, να παλέψουμε, να αγωνιστούμε ενάντια στην φτώχεια και δυστυχία μας και θα αντεπιτεθούμε, για την ζωή που δικαιούμαστε. Μέση λύση δεν υπάρχει.
Η <<ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ >> ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ ) ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ (Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΓΙΑ ΑΥΤΟ διαλύουν ότι έχει μείνει από την κοινωνική ασφάλιση, αφού πρώτα ρήμαξαν – έκλεψαν, τα αποθεματικά των ταμείων, στον τζόγο του χρηματιστηρίου, στο περίφημο PSI, σε άτοκα και αγύριστα δάνεια στους κεφαλαιοκράτες.
Θέλουν να διαλύσουν την κοινωνική ασφάλιση. Να δουλεύουμε μέχρι τα βαθειά μας γεράματα (άραγε ποιος οικοδόμος – εργαζόμενος στις κατασκευές μπορεί να αντέξει μέχρι τα 70 να δουλεύει που σχεδιάζουν), με σύνταξη πείνας – φιλοδώρημα.
Τελικός τους σκοπός, να παραδώσουν το κομμάτι της ασφάλισης των εργαζομένων, στα επιχειρηματικά συμφέροντα, στο κεφάλαιο.
Όχι στα χαράτσια και την φοροληστεία μας.
Να αποκατασταθούν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, οι κλαδικές μας συμβάσεις με όλα τα συγκροτημένα δικαιώματα μας. ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ 20 ΚΑΙ 25 ευρώ, χωρίς ωράρια και δικαιώματα.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΜΕ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ

<<ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ>> ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου