ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Αεχίζουν..... οι εκπτώσεις

Από σήμερα 1η Νοεμβρίου και μέχρι τις 10 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πανελλαδικά δεκαήμερο εκπτώσεων στα εμπορικά καταστήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).
Μάλιστα, ο ΣΕΛΠΕ σημείωσε ότι την 1η Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11 πμ έως 8 μμ.
«Οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε χαμηλότερες τιμές, με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό», τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.
Μετά από το κακό δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, οι έμποροι ελπίζουν ότι οι εκπτώσεις θα βοηθήσουν να αυξηθεί η κίνηση στα καταστήματα.
Πάντως, οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε 24ωρη απεργία την Κυριακή 1 Νοεμβρίου, πρώτη ημέρα των εκπτώσεων, εκφράζοντας την αντίθεσή τους προς την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων.
Υ.Γ Στην Κατερίνη και πολύ σωστά ο Σύλλογος αποφάσισε να μην ανοίξουν τα καταστήματα.....εμείς πάντα είμασταν υπέρ της μη κυριακάτικης εργασίας......Η Κυριακή είναι πρώτα από όλα θρησκευτική αργία,άλλα πάνω από όλα είναι η ημέρα που ξεκουράζεται ο εργαζόμενος,αλλά και που η οικογένεια βρίσκεται μαζί,για να περάσουν μία ημέρα οικογενειακής γαλήνης. 
Το είδαμε: http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου