ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Προσπαθούσε να ζεσταθεί η 16χρονη .....που κάηκε ζωντανή στο σπίτι – πατάρι, στην Ομόνοια

Οικογενειακή τραγωδία, απ’ αυτές που κάποτε κατήγγειλε τόσο ο Τσίπρας όσο και ο Καμμένος και τώρα δεν βγάζουν άχνα….
Τραγωδία σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες στην Ομόνοια, όπου βρέθηκε απανθρακωμένη 16χρονη κοπέλα, έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο παλιό διώροφο σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της.
Η φωτιά ξέσπασε στις 2 τη νύχτα στον 1ο όροφο σπιτιού, στην οδό Μενάνδρου 24, όπου διέμενε η πενταμελής οικογένεια, ενώ στο σημείο υπήρχε παράλληλα και αποθηκευτικός χώρος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Planet-Greece όλη η οικογένεια έμενε στο πατάρι του καταστήματος. Πρόκειται για την οικογένεια Μπαρκαριάν, που ήρθε από την Αρμενία πριν 10 χρόνια και διατηρούσαν κατάστημα με λιβανέζικα προϊόντα.
Στο σημείο έφτασαν πρώτα αστυνομικοί, οι οποίοι απομάκρυναν από τη φλεγόμενη οικία δύο από τις τρεις κόρες της οικογένειας, ηλικίας 20 και 5 ετών, μαζί με την μητέρα. Αμέσως μετά έφτασε η Πυροσβεστική, που κατόρθωσε να απομακρύνει τον πατέρα της οικογένειας, με σοβαρά εγκαύματα, αφού μέχρι και την τελευταία στιγμή πάλευε με τις φλόγες για να σώσει την 16χρονη κόρη του, η οποία είχε κινητικά προβλήματα. Δυστυχώς, η 16χρονη κοπέλα είχε απανθρακωθεί. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Planet-Greece, οι πρώτες ενδείξεις της πυροσβεστικής υποδεικνύουν ως αίτιο της πυρκαγιάς κάποιο θερμαντικό σώμα που χρησιμοποιούσε η οικογένεια.
Το ε'ιδαμε: http://www.makeleio.gr/,planet-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου