ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Η Γιορτή του κάστανου....στον Π.Παντελεήμονα

Την Κυριακή 18/10/2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 6η Καστανογιορτή στην πλατεία του Παλαιού Παντελεήμονα Πιερίας.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου (Κ.Π.Ε), τους Συλλόγους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες Παλαιού και Νέου Παντελεήμονα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν δεκάδες παιδιά και ενήλικες οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στις διάφορες δραστηριότητες.
Δημιούργησαν κατασκευές με φυσικά υλικά και κάστανα, δοκίμασαν κάστανα ψητά και βραστά, διάφορα γλυκίσματα με βάση το κάστανο, απόλαυσαν το τοπικό τσίπουρο, ενημερώθηκαν για τις ιδιότητες του τοπικού προϊόντος, κ.α.
Η Καστανογιορτή περιελάμβανε επίσης τραγούδι και χορό από διάφορα μουσικά συγκροτήματα και έκθεση φωτογραφίας του προϊόντος και των δραστηριοτήτων του Κ.Π.Ε.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης είτε με την υλική υποστήριξή τους, είτε με την παρουσία τους τόσο την ημέρα παρασκευής των γλυκών εδεσμάτων όσο και τη μέρα της Καστανογιορτής, είτε με την ηθική συμπαράστασή τους και σε αυτή την προσπάθειά μας.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κα Θεοδώρα Ζιάκα, που για μια ακόμα χρονιά είχε το κουράγιο να μας βοηθήσει στην παρασκευή του γλυκού του κουταλιού και τον κο Διονύση Αγοραστό για την συνεισφορά του στην επίλυση πολλών ζητημάτων.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 7η Καστανογιορτή 2016 και σας ευχόμαστε «καλό χειμώνα».




Η Παιδαγωγική Ομάδα του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Ανατολικού Ολύμπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου