ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

Κάλεσμα..........σε όλους

Εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, αυτοαπασχολούμενοι, αγρότες, άνεργοι, νέοι,
Το Π.Α.ΜΕ. συνεχίζει τον αγώνα ενάντια στη ζωή κόλαση που οικοδομούν κυβέρνηση, Ε.Ε., ΣΕΒ. Δουλειά μέχρι τον τάφο, συνταξιούχους ζητιάνους, κοινωνικά αποκλεισμένους να πεινούν και να πεθαίνουν στην ψάθα.
Εργαζόμενους να δουλεύουν με μερική απασχόληση για λίγα ευρώ, χωρίς δικαιώματα. Μια κοινωνία για τους λίγους, αυτό αποφάσισαν και διαμορφώνουν βήμα το βήμα η κυβερνήσεις, η Ε.Ε., η αστική τάξη με τους πολιτικούς της εκπροσώπους.
Τα μνημόνια, οι πολιτικές της κυβέρνησης, της Ε.Ε., του ΣΕΒ, είναι αυτές που οδηγούν τον πλούτο που παράγουν οι εργαζόμενοι στους μονοπωλιακούς επιχειρηματικούς ομίλους οι οποίοι πρέπει να ανατραπούν.
Την Πέμπτη 22 Οκτώβριου συμμετέχουμε όλοι μαζικά στο συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης, και στις 12 Νοέμβρη απαντάμε με Γενική απεργία. Κανείς μόνος του! Ένας για όλους και όλοι για έναν, ενάντια στην κυβέρνηση, την Ε.Ε., τους καπιταλιστές των επιχειρηματικών ομίλων, τους ληστές του πλούτου που παράγουν οι εργαζόμενοι.
Υπάρχει διέξοδος.
Απόβαλε τον φόβο, πάρε την υπόθεση στα χέρια σου, δοκίμασε τη δύναμη σου οργανωμένα μέσα από τα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ. Εκεί βρίσκεται η λύση για τη ζωή μας, με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα, χωρίς φτώχεια, χωρίς συσσίτια.
Είμαστε οι πολλοί.
Μπορούμε να επιβάλουμε το δίκιο του λαού γιατί εμείς είμαστε οι παραγωγοί του πλούτου.
Η Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί τα σωματεία και τα συνδικάτα του νομού μας στον ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα, να πάρουν αποφάσεις για το συλλαλητήριο 22 Οκτώβριου και την απεργία 12 Νοέμβρη .
ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ
Γραφείο τύπου ΠΑΜΕ Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου