ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Μόνο με Μάνο....το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ για μία εβδομάδα

Συντάκτης:
Δημήτρης Κανελλόπουλος

Μία ολόκληρη εβδομάδα με Μάνο Χατζιδάκι: το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ παίζει μόνο Χατζιδάκι, καθημερινά έως και την Παρασκευή. Μουσικές και τραγούδια, εκπομπές-αφιερώματα και συναυλίες ζωντανά στο στούντιο παρουσία κοινού. Εκανε και στον Μίκη αντίστοιχο αφιέρωμα, το καλοκαίρι -εξαιρετικό από κάθε άποψη. Μαθαίνεις, ακούς, ψυχαγωγείσαι, μπαίνεις στον κόσμο του συνθέτη. Και ο Χατζιδάκις αποτελεί μοναδική περίπτωση, θα μπορούσε εύκολα να στηθεί ραδιόφωνο που θα μεταδίδει μόνο έργα του, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 μέρες τον χρόνο.

Κάθε μεσημέρι στις 12 η Λίτσα Τότσκα θα μας παρουσιάσει τα εξής αφιερώματα: σήμερα «Η γυναίκα στο έργο του Μάνου Χατζιδάκι», αύριο «Ο στιχουργός Μάνος Χατζιδάκις», την Πέμπτη «Ο Μάνος Χατζιδάκις του Θεάτρου Τέχνης» και την Παρασκευή «Ο διεθνής Μάνος Χατζιδάκις». Ο Δημήτρης Μεϊδάνης στην εκπομπή του κάθε μέρα στις 21.00 φιλοτεχνεί το πορτρέτο του Χατζιδάκι στον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο. Ο Νίκος Αϊβαλής τα βράδια 22.00-23.00 στον ραδιοθάλαμο του Δεύτερου φιλοξενεί τους Ντόρα Μπακοπούλου (απόψε), Σπύρο Σακκά (αύριο) και Νένα Βενετσάνου (Παρασκευή).

Από το Αρχείο της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ο Σιδερής Πρίντεζης επιμελήθηκε για σήμερα στις 6 το απόγευμα μία παλιότερη εκπομπή του Γιώργου Παπαστεφάνου με θέμα «Ο Μάνος Χατζιδάκις στον ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο». Την Πέμπτη, πάλι στις 6, ο Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει το δικό του αφιέρωμα με τίτλο «Ενας λαϊκός άνθρωπος με αριστοκρατικές συνήθειες». Η Λίντα Ζαφειροπούλου την Παρασκευή στις 3 το μεσημέρι θα έχει καλεσμένη την ακαδημαϊκό Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ και αργότερα, στις 9 το βράδυ, η Ελενα Διάκου υποδέχεται στο στούντιο τους Δημήτρη Λέκκα, Γιώργο Παυριανό και Γιώργο Μητρόπουλο.

Και μην ξεχάσουμε τις δύο συναυλίες. Η πρώτη είναι του δεξιοτέχνη πιανίστα και συνθέτη της τζαζ Δημήτρη Καλαντζή, με το έργο του «Μano’s», αύριο στις 8 το βράδυ. Θα πραγματοποιηθεί στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και θα μεταδοθεί απευθείας από το Τρίτο και το Δεύτερο Πρόγραμμα. Τη συναυλία θα παρακολουθήσουν ακροατές του Τρίτου Προγράμματος. Την Πέμπτη (την ίδια ώρα) θα έχουμε κι άλλο live, στο στούντιο C, του Ηλία Λιούγκου και της Δέσποινας Στεφανίδου. Η συναυλία θα μεταδοθεί απευθείας από το Δεύτερο Πρόγραμμα και τη «Φωνή της Ελλάδας».

Το είδαμε: https://www.efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου