ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Έκτακτο..... 52 δις δολάρια μπορούμε να παίρνουμε ετησίως από τα κοιτάσματα της Κρήτης!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά...πενηνταδύο δις δολάρια το χρόνο μπορεί να αντλεί η χρεοκοπημένη Ελλάδα των μνημονίων απο τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης!
Στη συγκλονιστική αυτή αποκάλυψη προχώρησε ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης, Αντώνης Φώσκολος, που αυτό το διάστημα βρίσκεται στον Καναδά, ως συνεργάτης και ομότιμος καθηγητής επί χρόνια της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά. Μιλώντας στη «Νέα Κρήτη» ο γνωστός Πανεπιστημιακός παραθέτει στοιχεία και χάρτες που προκαλούν αίσθηση. Ειδικότερα αναφέρεται στο κοίτασμα Zohr στην ΑΟΖ της Αιγύπτου το οποίο συνδέεται με την Κρήτη και ισοδυναμεί ενεργειακά με το γιγαντιαίο κοίτασμα της Αλάσκας!
Ο κ. Φώσκολος δεν περιορίζεται στην τεράστια σημασία της ανακάλυψης του κοιτάσματος Zohr, αλλά με την παράθεση έξι νέων χαρτών υποδεικνύει με σαφήνεια ότι νότια της Κρήτης υπάρχουν τουλάχιστον πέντε αντίστοιχα υπερμεγέθη κοιτάσματα όμοια με αυτό του αιγυπτιακού Zohr, ικανά όχι απλά να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, αλλά να αποτελέσουν και τη μόνιμη, για δεκάδες χρόνια, ενεργειακή λύση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εύλογα ο γωστός Πανεπιστημιακός αναρωτιέται για ποιούς λόγους η Ελλάδα δεν οριοθετεί τη δική της ΑΟΖ, ώστε να προχωρήσει στην άντληση των κοιτασμάτων, τα οποία, πέρα από τα οικονομικά οφέλη, θα αναβαθμίσουν τη γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και της Κύπρου.
Ποιοί δεν θέλουν να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της;
Το είδαμε:http://www.voicenews.gr/i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου